måndag 9 november 2009

Besök

Detta med besök är svårt tycker vi.
Självklart vill vi stolt visa upp våra fina flickor för hela världen och allra helst för de som står oss nära och är oss kära, så klart!
Fast det är inte alltid så enkelt som det kan verka och jag förstår att det kan kännas otåligt att behöva vänta med att få se våra döttrar nu när de väl är här och faktiskt varit det i drygt sex veckor nu.
Faktum är dock att vi inte orkar med besök, hur mycket vi än skulle önska. Och sen är det ju detta med smittorisken med, vi är ju otroligt försiktiga och rädda att flickorna ska bli smittade och sjuka av något slag. RS är ju såklart den största rädslan! (RS-virus är en smittsam företeelse som hos vuxna och större barn endast visar sej som förkylnings symptom och som för dessa är ofarligt, men för våra små och spädbarn i stort upp till 6månader-1 årsålder kan det innebära svårigheter och andnöd med dödligt utgång.) RS sprids som mest under vinterhalvåret, oktober till mars sägs vara dess högsäsong och dagisbarn är de värsta smittspridarna, men även vuxna som har snuva kan vara bärare av detta farliga...

Förutom smittrisken är våra små tjejer just nu väldigt känsliga för förändringar av rutiner och i stort behov av lugn och ro och att inte överstimuleras. Ofta efter de fåtal besök vi haft har vi sedan haft en tuff natt med dem.

Så till alla er som längtar efter flickorna (och oss med litegrann kanske!), håll ut!
Er tid att få träffa dem kommer, vi lovar!!!!!
Just nu måste vi se till flickornas bästa, även om vi må vara nog så överbeskyddande av dem. Men så är de ju också det mest dyrbara vi har, våra fina små underverk.

Massa kärlek till alla som visar sin omtanke för oss, trots att vi just nu mest drar oss undan och är för oss själva i vår egna lilla familjebubbla!
KRAMAR

4 kommentarer:

  1. Mkt klokt av er
    Vi gjorde med så när våra tjejer var små

    SvaraRadera
  2. Gör ni alldeles rätt i!!! Viktigt att få leva i bubblan. Umgås har ni alldeles fullt av tid med senare när ni och de små har landat lite mer. Men SEN kommer vi! Tur man kan följa er här så länge hihi... (och stort lycka till med bajsandet! Ingen skitsak, helt klart!)
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Väldigt klokt av er att kunna säga ifrån.
    Jag tror ändå att de flesta har stor förståelse för det.
    Det jobbiga tycker jag är senare, då barnen blivit lite äldre, då jag fortfarande vill undvika de som är sjuka eller bara förkylda. Då verkar förståelsen vara som bortblåst hos vissa...
    Njut av er bubbla så länge ni själva känner för det och vill, jag lovar, den dagen kommer då ni själva känner att ok nu är det nog tillbaka till omvärlden ;-)

    SvaraRadera