söndag 22 november 2009

Personligheter

Våra flickor är olika som individer. Dels tycker vi ju inte själva, jag och barnens pappa att de är så lika utseendemässigt, men till sättet skiljer de sej åt med. Vi tycker att de börjar skilja sej alltmer från varann nu..

Elly är vår gosiga tjej, hon tycker om närhet och vill allra helst vara i famnen för jämnan. Hon är också ganska beroende av napp och sover bäst då hon får ha kroppskontakt med oss på något sätt, kan dock ibland räcka med att hålla sin lilla hand om ett av våra fingrar.
Elly är den som jollra först av de två. Hon är vaken och nyfiken, sover gärna dagtid och är vaken nattid. Elly vill äta ofta och ganska regelbundet. Elly leder utvecklingen framåt.

Amanda är lite tuffare, hon har stora intensiva ögon och granskar det mesta i sin omgivning. Hon är dock något mer självständig och kan somna och sova både utan napp och oss i närheten. Hon är en hungrig tjej som ammar effektivt, men kan för dens skulle prioritera sömn framför mat då hon ibland är något av en sömntuta. Amanda är oftast nöjd med tillvaron och inte så beroende av oss, men blir hon arg då hörs det med besked! Amanda följer Elly i utvecklingen, men tätt efter hela tiden.

Många tycker de är otroligt lika! Det är de ju, men inte såå lika att man tar fel, tycker vi. De var extremt lika då de föddes men sen har de utvecklats olika, dock har de det senaste börjat närma sej varann igen utseendemässigt. Ska bli spännande att se hur olika/lika de kommer vara framöver!
Fina och härliga är de båda två precis lika mycket i alla fall!
Allra finaste Elly och allra finaste Amanda.
Såååå älskvärda båda två!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar