fredag 9 juli 2010

Restaurangbesök

Elly och Amanda är väldigt enkla att ha med på restaurang. Vilket vi tycker är toppen!

Men så har det ju också blivit några restaurangbesök för dem sen de kom, det första redan när de var 1 vecka gamla!! Då tillsammans med mamma och pappa, mormor, morfar, moster, morbror, Tess och Pawel, på Nääs Fabriker precis intill där vi bor.

Sen dess har de varit med på bl.a. Aludden, Nääs Fabriker igen, etc-restaurangen i Gbg, Pizza-Hut och Bryggeriet i Ystad.

Bäst trivs de då det är mycket folk i restaurangen och det finns mycket att titta på. Vi brukar ha med mat, vattenflaskor och smörgåsrån till dem och oftast också någon leksak, så sköter de sig exemplariskt i varsin barnstol under hela besöket.

Elly och Amanda är fantastiskt väluppfostrade (jag vet, vi hade bara TUR!) på de sättet att de nästan alltid uppför sig hur bra som helst och är glada och lätta att ha att göra med så länge vi är bland andra, sina sämre sidor sparar de tills då vi är själva hemma.

Många i vår omgivningen tycker därför att vi har två väldigt charmiga och lätta tjejer, vilket vi kanske också har, men de har ju så klart andra sidor med, även om de inte ses av utomstående lika ofta.



Amanda och jag på Pizza Hut i mitten av April.

Oscar och Elly vid samma tillfälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar