fredag 27 augusti 2010

Båda föräldralediga

Att gunga är skoj!

En av fördelarna med att få tvillingar är att man får vara föräldralediga samtidgt, den ena för det första barnet och den andra för det andra barnet. Vi var hemma båda två de tre första månaderna då flickorna kommit, sen har jag varit själv då Oscar återgått till jobbet.

Men nu under Augusti-månad har både jag och Oscar varit föräldraledig och det har varit helt underbart att kunna dela på alla bestyr med tjejerna och att få tillbringa tid ihop som en familj under en hel månad!

Vi har hunnit med så mycket mer än vi gör i vanliga fall med, då Oscar jobbar och är hemifrån i stort sett i tio timmar per dygn.

Nu har vi kunnat röja och få ordning mer hemma, vilket vi har behövt gjort sen flickorna kom, men som hela tiden fått skjutas på framtiden pga tidsbrist. Hittills har jag sorterat bort hela 100kg! (bara 50kg kvar nu till målet alltså)

Vi har gjort lite dagsutflykter med. Strosat i stan, lunchat ute, varit i Slottsskogen och tittat på alla djuren, hälsat på vänner i Trollhättan, varit på stor lekplats och gungat, grillat, badat, varit på Göteborgs kulturkalas mm.

Det märks att Elly och Amanda verkligen uppskattar och njuter av att få ha oss båda hos sig om dagarna! Och jag njuter med i fulla drag av att ha Oscar hemma, men snart är vi inne i September-månad och då blir jag själv igen. Bäst att njuta ordentligt de sista dagarna som är kvar nu..

Imorgon ska vi spela beachvolleyboll med några vänner och sen grilla på medhavda engångsgrillar -precis som vi gjorde innan vi alla fick barn. Ska bli skoj! Tjejerna brukar uppskatta när det händer saker med, så det borde bli en fin dag för oss alla.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar