lördag 28 augusti 2010

Lördagsutflykt som i gamla da'r!

Idag har det varit beachvolleyboll för hela slanten! Fast det såg mörkt ut ett tag pga vädret. Det ösregnade i Göteborg där vi skulle spela, då vi åkte hemifrån. Men väl framme sprack molnen upp och solen tittade fram! :-)


Vi fick en underbar stund med sol och värme så att vi kunde spela volley i shorts och linne, våra tjejer satt snällt i vagnen och lekte med medhavda leksaker.


Vi var samma gäng av Oscar polare som för sisådär en sex år sedan, fem personer med respektive. Fast den stora skillnaden från för sex år sedan är att vi nu utökat skaran med hela 12 barn (!). Det gick fint att ha alla barn med faktiskt. Tror nästan att våra två skötte sig mest exemplariskt av alla idag! ;-)


Vi spelade i varierande lag, och hellre än bra, och när någons barn ropade var det bara att lämna mitt inne i spelet och sen bara hoppa in igen. När barnen började tjata om korv tände vi grillarna... Och då kom regnet! Och åskan. Det löste vi dock med genom att flytta ihop två fotbollsmål och använda våra plastade picnicfiltar som tak över, upponervända. Blev mysigt värre och lika snabbt som ovädret drog in drog det bort igen och solen tittade fram igen. Efter korvgrillning och matning av A&E, gick Oscar en promenad med dem så att de somnade och sen spelade vi lite igen.


När Amanda och Elly sen vaknade hade de flesta av oss gett upp volleybollen och satt mest i sanden på filtar och umgicks. Blev ju lite som en jättestor sandlåda/sandstrand med all sand på de flera beachvolleyplanerna. Tjejerna satt nöjt på filten med oss och lekte och charmade alla som gav dem uppmärksamhet. Efter fyra timmar bröt vi upp.


En fantastisk dag som verkligen smakade sommar och nostalgi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar