onsdag 10 mars 2010

Många nätter med dålig sömn...

De senaste nätterna har det börjat arta sej igen med sömn för vår lilla familj, efter flera långa nätter med mycket vakenhet! Zzzzzzömniga föräldrar och en tvillingmamma som absolut inte haft ork att blogga blev således resultatet, ursäkta den dålig uppdateringen här. Hoppas ni har viss förståelse dock!

Vi vet inte riktigt vad den dåliga sömnen berott på, men vad jag märkt är att när det är fullmåne sover ena dottern riktigt dåligt och oroligt och vaknar mycket under natten. Det var också vid just förra fullmånen (28/2) som vår dåliga sömn satte igång. Sen misstänker vi att det är tänder på gång med! Framförallt på den andra dottern som nästan jämt har handen i munnen, dreglar massor, är allmänt gnällig och klängig (som hon annars inte är) samt så har innehållet i blöjorna ändrats drastiskt hos henne... (När man läser i barnböcker är dessa samtliga tecken på att tänder är på G) OM det är tänder på gång hoppas vi att de snart tittar upp så hon kan få bli sitt vanliga jag igen...



Någon som har erfarenhet av dålig sömn pga fullmåne?
Ni som har barn, hur var det då de fick tänder?

1 kommentar:

  1. Pamela Adolfsson10 mars 2010 kl. 14:54

    Oliver e ju 7 månader nu och tänderna ploppar fram som aldrig förr! Han har nu 8 tänder och sover inte så bra när dom spricker fram! Sen är det detta med fullmåne, jag e grymt påverkad av den och har så varit enl min mor sedan barnsben.. men Oliver märks inget på ännu däremot Ida och Emma sover kass när det e Full måne. Inte så konstigt dock, se på hög och låg vatten.... Kroppen består av 70 % vätska så det e inte konstigt man mår annorlunda.Vissa e mer känsliga än andra. Punkt!Sen tror jag att dom sover sämre i samband med tillväxt period förstås:-) Kram till er alla från oss 5 i Thailand:-)

    SvaraRadera