måndag 1 mars 2010

Storhandla med tvillingar

Igår var vi på ICA-Maxi för att storhandla med tjejerna. Sånt man måste göra även när man har två små ju, även om det kan vara hyfsat krångligt med två spädbarn när man ska handla och ha kundvagn etc. Ska de sitta i sina babyskydd (bilbarnstol) i varsin kundvagn då eller ska vi har varsin dotter i bärsele/bärsjal på magen eller ska man släpa med barnvagnen i bilen för att kunna handla med tjejerna?

Denna gången löste det sig väldigt bra dock då det i den aktuella affären finns denna underbara lösning på problematiken! TVÅ små stolar i kundvagen -underbart!

Elly och Amanda verkade dessutom trivas riktigt bra i kundvagnen, men det är kanske inte så konstigt för därifrån såg de ju massa nytt. Kan säga att denna kundvagn gjorde hela storhandlingen OK för oss. Vi var t.o.m. på hyfsat gott humör då det blev avstämmning av alla våra skannade varor när vi kom till kassan..! (SÅDÄR kul när man har STORhandlat, har två små som börjar bli hungriga och varma och vi redan varit i affären i närmre 45 minuter)
ICA-Maxi kan räkna med återbesök hursom, kul när någon tänker till och det för en gångs skull är anpassat för oss med tvillingar!
Go ICA, Go ICA, Go ICA!!! ;-)

Någon som vet nån annan affär med samma kundvagn?
Detta måste premieras!

4 kommentarer:

  1. Oj, det var då första gången! Synd att dessa vagnar inte fanns då vi behövde dem...
    Men nunmera undviker vi att storhandla hela familjen utan bara den ena åker iväg själv med en låååååång lista :-)

    SvaraRadera
  2. Har aldrig på 2 år som jag varit tvillingmamma sett en kundvagn som varit anpassad till två! Kul att er ICA satsat på det!

    Men jag håller med familjen Sundström, vi undviker också att åka hela familjen och storhandla. En åker med en lång lista och får även lite egentid under tiden. Härligt! ;-)

    SvaraRadera
  3. I vanliga fall handlar vi också själva utan flickorna, oftast faktiskt jag, så att Oscar får egentid med flickorna och jag egentid för mej själv samtidigt. Men denna gång ville vi åka ihop och då var det så otroligt skoj att det faktiskt funkade med! Fast kommer nog inte bli en vana direkt, men när andan faller på att handla med flickorna så vet vi vart vi ska åka iaf! ;-)

    @Cissi: TACK! :-)

    SvaraRadera