torsdag 2 september 2010

up-and-stå

På barn och Baby mässan i Göteborg i våras vann vi en fotbollsdress åt en av tjejerna och då behövde vi givetvis fixa en till, så att båda kan få varsin!


Så det var bara att köpa Liberos Up-and-go och samla fotbollskoder på blöjpaketen för att kunna registrera på deras klubbsida och sen i utbyte få en fotbollsdress hemskickad. (Antar att de flesta av er sett sommarens TV-reklam för Liberos fotbollskollektion) Det blev dock något fel med vår beställning och det dröjde ett bra tag utan att vi fick dressen, så jag mailade dem på kundtjänst och fick så slutligen Sverige-dräkten med t-shirt, shorts och strumpor i gult & blått! Så nu har Elly och Amanda varsin uppsättning, rättvist ska det vara.


Elly har redan använt sina shorts, på ett av de sista babysimmen innan sommaruppehållet. Det är nämligen så att pappa Oscar brukar bada i Sverige-shorts, så då fick Elly ha sina shorts utanpå sina vanliga badbyxor, så att hon hade lika som pappa. De var enormt söta, far och dotter i lika badshorts. :-)


Så här ser Liberos fotbollsdress ut.


Up-and-go-blöjorna har vi använt till och från, inget som används för jämnan hos oss. Våra barn går ju inte.. Men de senaste dagarna har faktiskt Amanda lyckats resa sig upp till stående direkt från golvet, utan stöd från något annat! Vi är imponerade! :-)
Kanske borde blöjorna heta Up-and-stå....

Jag vet inte om kampanjen och erbjudandet om fotbollsdress med Up-and-go-blöjorna finns fortfarande, men jag tycker det var ett kul initiativ hursom. Tjejerna kommer vara super coola när de växt i landslagsdressarna och springer omkring som små fotbollsspelare! Halkskydd är det under strumporna med. Pluspoäng! ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar